|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Szkoda mi trochę nissiax i tego jak się jej dostało za to nieszczęsne mango. Dokument mógł nie być jej, a jej męża. I mogła nawet nie pomyśleć, że ktoś ten dokument rozpozna i zrobi się taka afera. Nie powinna blokować dziewczyny, która napisała o swoich podejrzeniach; to było zbyt impulsywne. Niemniej jednak mam wrażenie, że czasami zbyt pochopnie wysuwamy wnioski, a wersji zdarzeń w przypadku tego zdjęcia mogło być mnóstwo. Tylko sama nissiax wie jak było. Skorzystał jedynie troll, który próbował wmówić wszystkim, że Agnieszka ma dziecko.
Agę można lubić lub nie, ale to jedna z bardziej szczerych osób obok której nicka nie ma tysiąca linków do stron sponsorów.
Za to Jack... Jack jest ofiarą swoich sióstr, które kreują go na kogoś kim nie jest. Wierzę, że facet ma poukładane w głowie, a po prostu nie ma absolutnie talentu do pisania plus specjalnego zacięcia modowego. Siostry zamiast go przebierać i na siłę wciągać w blogosferę (a docelowo vlogosferę) powinny pozwolić mu się realizować na swój własny sposób.
RGP (wraz z Karoliną B.) mnie wyjątkowo denerwują chociażby tym ostatnim wpisem na blogu RGP, w którym Laura stwierdza, że są tak zajęte, że jadają na mieście i blogują w Starbucksie. Szlag mnie jasny trafia jak coś takiego czytam bo człowiek naprawdę zajęty nie ma czasu nawet na jedzenie na mieście i rozbijanie po lansiarskich kawiarniach promujący firmę "swojego" netbooka.
A jej W. to chyba od Wyroczni (modowej) ;/
|