Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 07:43   #3648
Kinga_20
Zakorzenienie

Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Teoretycznie miałam tydzień po narodzinach wyznaczony termin, ale położna przełożyła na 2 tygodnie po.
Następnej lekarka nie wyznaczyła co zdziwiło ostatnio położną i dzisiaj są dzieci zdrowe to mam przyjść na ważenie. Muszę zadzwonić o której najlepiej.
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
My byliśmy jakoś jak mala miała 2 tygodnie, ale z tego co słyszę, jak z dzieckiem nic się nie dzieje (albo mama nie panikuje bez powodu jak ja ) to wizyta z pierwszymi szczepieniami jest ok na taki własnie pierwsyz bilans
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
u pediatry 1,5 tygodnia a u neonatolog 2 tyg
ale tak to jest przy szczepieniu
O dzięki dziewczyny. Ja niby byłam jak mała miała 12 dni, ale to tylko sprawdziła brzuszek, powiedziała, że dzieci tak mają i żeby nie panikować, więc.... nie panikuję Pójdę przed szczepieniami i tyle.

Mała walczy na brzuszku - strasznie nie lubi tak leżeć, ale ją kładę na chwilkę chociaż żeby się przyzwyczaiła.....

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora