Firma kurierska OPEK-miałyscie do czynienia?
Witajcie, pisze aby może dostać od Was cennych rad a trochę aby się wyzalić.
Otóż 6 czerwca zamówiłam na"Allegro" dziecku lalę następnego dnia pieniażki wpłacone , więc czekamy i tak czekamy... poniedzialek, wtorek, środa i nic telefon do sprzedawcy niestety kobitka na wolnym i nie może podac mi numeru listu przewozowego ale zarzeka się że wysłane ok, czekamy dalej.Mija weekend i w poniedziałek 17 czerwca telefon od sprzedawcy ze przesyłka wysłana i... uwaga odebrana 10 czerwca o 9.40 i podpisane moim imieniem i nazwiskiem, podaje numer listu przewozowego wklepuje na stonie firmy śledzenie przesyłki no i jest ta paczka faktycznie zgadza się odebrana 10.06 o godz. 9.40 dane odb. zastrzeżone.
Teraz tak chwila namysłu czy naprawdę jestem już skończoną kretynka i nie wiem co robię, nie pamiętam że odbieram paczki, ale nie fizycznie niemożliwe, mąż w pracy, ja z młodszą córką u lekarza a starsza córka na wycieczce szkolnej, więc podpisać nikt nie mógł. Telefon do sprzedawcy, wytłumaczenie sprawy.
Sprzedawca dzwoni do OPEK-u rozmawia z opiekunem kuriera, który "niby " oddał mi przesyłkę, opiekun obiecuję sprawę wyjaśnić jak najszybciej dziś ma przesłać mail-a ze skanem listu przewozowego i mojego rzekomego podpisu.
I teraz czekam tylko zastanawiam się co będzie dalej?
Miałyście może podobne sytuacje.
Jakieś cenne rady
Dodam że w międzyczasie przeleciałam się po sąsiadach z zapytaniem czy przypadkiem nie odebrali mojej przesyłki ale wszyscy zarzekają się że nie.
Czas edycji: 2013-06-18 o 08:59
|