2013-06-18, 12:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko
Powiem Ci, ze w kwestii wyboru garnituru dla TZ tez dałam mu wolną rękę, wiedziałam tylko, że chce czarny, slimowany.
Miałam nadzieję, że wybierze do tego koszulę ivory, bo taką mam suknię, ale zrugał mnie, że to niezgodne z zasadami etykiety. Koszula wizytowa na uroczyste okazje może być tylko i wyłącznie biała do czarnego garnituru - oczywiście będzie kontrast między moją sukienką a koszulą, ale nie przeszkadza mi to, bo TŻ bardzo zalezało aby wyglądać elegancko, a elegancja w wydaniu męskim to właśnie przetrzeganie zasad etykiety
Jeśli to dla niego ważne, to ja bym odpuściła
Mój wygląda więc tak:
Załącznik 5294527
|
pięknie się Twój TZ prezentuje
nie wiem jakiej firmy ma garnitur Twój TZ ale garnitur mojego TZta wygląda identycznie tylko mój będzie miał też białą koszulę ale cieniutki krawat bo na muchę nie dał się ubłagać a mi się tak strasznie podobają koszule z czarnymi guziczkami i czarne muchy no mnie najbardziej podobają się czarne garnitury (mój Tz innego niż czarny nie założy) ale niektórym takie niebieskogranatowe też bardzo pasują i mi się podobają bardzo .
ale dziś u mnie upał o 7 rano było 45 stopni w słońcu, a teraz jest 32 w cieniu zaraz koleżanka wpada do mnie i będziemy się smażyć
|
|
|