Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-14, 18:50   #7079
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Platku my tez mielismy przewijak ale tak sie zlozylo ze mamy jeszcze lozeczko ktore uzywala moja ciocia wiec jest niestandardowych wymiarow i przewijak byl dlugosciowo na styk ale te nozki ktore byly pod spodem nie trzymaly go tak jak trzeba. wiec przewijak lezal pod lozeczkiem a tlko korzystalam z niego w nocy. w ciagu dnia przewijalam na naszym lozku. lozko bylo caly dzien rozlozone wiec nie balam sie siegnac po cos. ale z tego co kojarze z jakigos programu to przewijak powinno sie zdemontowac kiedy dziecko stanie sie bardzo ruchliwe. ale decyzja nalezy do ciebie.

i nie przejmuj sie "dobrymi " radami. moja rodzinka nie jest lepsza w tej kwestii. mam gotowac ale jak mam ugotowac cos przy czym musze zajac sie tylko ta potrawa a nie moge sie zajmowac rownoczesnie Wiktoria to wlanczam jej bajke. jak sie moja mama dowie lub zobaczy ze Wiki patrzy w telewizor to podnosi raban jakby nie wiem co sie dzialo.

Haniu to zeczywiscie maci nie za bardzo sytuacje. niby na swoim ale jakby na obcym. KRA KRA zebyscie niedlugo mieli domek tylko dla siebie
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora