Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 18:12   #3753
metropolitan
Zadomowienie

Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
A jaki macie ten leżaczek? My mamy taki z Tiny Love co się na płasko rozkłada i położna dziś powiedziała, że jak najbardziej może w nim w ciągu dnia leżeć i sobie koło nas spać.

Nie, w moim używali gazy i wody ciepłej. Ja postanowiłam w domku póki co to kontynuować. Poczekam z tymi chusteczkami

Oilatum to dobry zamiennik

Mi dziś po 6 dniach położna zdjęła szwy i cóż...wy pisałyście zdaje się, że nie boli, a mnie jednak bolało.

Odnośnie spania to moja mi powiedziała, że mam tak długo karmić i rozbudzać jak nie zaśnie, a jak niby zaśnie i odłoże i się budzi to znów do cycka...ale mój dopiero jutro będzie miał tydzień więc może stąd takie instrukcje.

I inna sprawa- czym myjecie buzie dzieciom w środku? Mi dziś powiedziała, że mam to robić , a ja szok...

Acha i Aaś pisałaś, że nie trzymać w pionie...ale tak żadnego dziecka czy chodzi o Twoje maleństwa, bo mi np. po jedzeniu ewidentnie kazała tak trzymać.
ja mam z fisher price, ale nie rozkłada sie na płasko.
co dopionu, to i tak za chwilę maluchy nasze się inaczej nie pozwolą nosić, bo będą chciały sobie świat oglądać
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
xal http://aptekacentrum.lublin.pl/mama_..._ml,i1931.html ja mam to.

To dziecku buźke w środku się myje? Nikt mi nie powiedział :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja nigdy nie myłam w środku
Cytat:
Napisane przez Purely Pokaż wiadomość
Moja córka ostatnio bardzo dużo zaczęła ulwać Nie wiem czy za bardzo się napycha tym mlekiem czy co, na początku tak nie robiła i nie wiem co z tym teraz zrobić. Praktycznie za każdy razem jak się naje to po pewnym czasie uleje

Wasze dzieci też tak mają ?
powiedz lekarzowi bo moja tak miała, tylko ona w sumie bardziej rzygała niż ulewała. Kubuś ulewa jak go za szybko wezmę w pion po jedzenium aa tak to raczej nie ulewa. Ulewanie jest normalne, ale rzyganie na odległość to sygnał ostrzegawczy..

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
chyba zanika mi pokarm... dziecko possie z 10 min i zaczyna sie denerwowac.. wypluwa cycka
weź pij jak najwięcej!!!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora