Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 19:20   #3553
eff8
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Czesc Wam powoli nadrabiam

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
autenthic - w takim razie gratulacje, w zasadzie po glebszym namysle stwierdzam, ze taka sytuacja ma duzo plusow, odchowasz za jednym zamachem dwojke
ja tez tak uwazam, autenthic gratulacje i na pewno swietnie sobie dasz rade!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41351875]Dobra babole, idę spać, padniętam jak szlag. Nie wiem czy jutro zajrzę rano. Jakby co - grzeczne bądźcie wracam 25. PODOBNO tam jest Internet, więc... [/QUOTE]

udanego pobytu
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ja właśnie zabieram się do wyrobienia dowodu już od miesiąca pewnie będzie tak, że trafi się jakiś wyjazd i będzie du.pa; a jak takie zdjęcie się robi? trzymasz dziecia na kolanach? i ile ważny jest taki dowód? bo z tego co słyszałam, to lepiej opłąca wyrobić się dowód niż paszport, bo podobno dłużej ważny
musialam malego posadzic na krzeselku a ja kucalam z boku i podtrzymywalam mu plecki rekami. Dowod jest wazny 5 lat a jak i jest za darmo. A jak jest z paszportem to nie mam pojecia Corce tez robilam dowod ale zdjecie wyszlo jej cudne - byla kilka miesiecy starsza moze jak znajde to wam pokaze.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
trzeba wyrabiać dzieciakom dowód?! coś przegapiłam?!
no my w sierpniu wybieramy sie na Slowacje wiec pasuje zrobic

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
jaka jest roznica pomiedzy Twoimi dziecmi

moja spi w bodziaku na krotki
2 lata i 4 miesiace u nas tez body z krotkim wlasnie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Nadrobię, bo mam czasu troszkę zdałam egz na 5 (ten co mnie nie dopuściła ostatnio) i na drugi poszłam bez nauki i 3 i spokój.
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Która wg Was ładniejsza?
2

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora