Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 19:30   #3555
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Pospamuję Was troszkę Trzeba było tyle nie gadać :P

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Która wg Was ładniejsza?
wg mnie pierwsza jest ładniejsza, taka "świeża"

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Fewciu dzisiaj masz chyba pediatrę? Napisz koniecznie co Ci powiedział
jak miło, że pamiętałaś

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Aaaaaaa dziewczyny zawiązałam Małego w chustę i dawaj do biblioteki no i stoję oddaję książki, ta babeczka tak patrzy na Pietraszka uśmiecha się, ochy achy, a że ja stałam, ona siedziała za biureczkiem, to pupka Małego była akurat na wysokości jej twarzy. A Pietraszko co? W podziękowaniu za komplementy zaczął jej pierdy puszczać prosto w twarz
Także Cała, chyba nasze dzieci mają po prostu w nosie komplementy
potraktował panią zawodowo

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość

Mówiłam, że szkoda, że już nie ma brzuszka, ale z drugiej strony... Ból stawów, nieprzespane noce, zadyszki etc. A najgorsze, to skurcze w łydkach... Teraz czeka mnie to od nowa, ale... Już ja przypilnuję, żeby na dwójce się skończyło.
Jestem przerażona, bo ja nie mam rodzeństwa i nie wiem czy będę umiała zająć się dwójką dzieci. Nie wiem jak wyglądają relacje między rodzeństwem...
Chyba BlackSanctum miała planowaną cesarkę, prawda?? Czy przy takim planowanym zabiegu też czekają na skurcze??? I jak można przekonać lekarza prowadzącego do tego, żeby wystawił jakiś kwit, ze poród ma zakończyć się cesarką.
Noszę okulary i po porodzie wada się pogłębiła, ale podobno to już nie jest argument.
ja miałam planowaną cesarkę ze względu na położenie pośladkowe. nie czekaliśmy na żadne skurcze, więc tak na prawdę nie znam bólu porodowego.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
W nagrode - Kubus tygodniowy i 4-miesieczny
ma w sobie coś z małego cwaniaka Cudny jest

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Mam dylemat, u mnie w pracy jest rekrutacja na fajne stanowisko, moje marzenie Duzo roboty, spora odpowiedzialnosc, a ja mam male dziecko nie wiem czy skladac cv...
pewnie już po fakcie, ale ja bym złożyła

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Cala zapomniałam wkleić fotkę butów o takie kupiłam
jak ja kocham buty! sandałki
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora