2013-06-18, 19:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Pospamuję Was troszkę Trzeba było tyle nie gadać :P
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Która wg Was ładniejsza? 
|
wg mnie pierwsza jest ładniejsza, taka "świeża" 
Cytat:
Napisane przez nancykenator
Fewciu dzisiaj masz chyba pediatrę? Napisz koniecznie co Ci powiedział 
|
 jak miło, że pamiętałaś 
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Aaaaaaa dziewczyny  zawiązałam Małego w chustę i dawaj do biblioteki  no i stoję oddaję książki, ta babeczka tak patrzy na Pietraszka uśmiecha się, ochy achy, a że ja stałam, ona siedziała za biureczkiem, to pupka Małego była akurat na wysokości jej twarzy. A Pietraszko co? W podziękowaniu za komplementy zaczął jej pierdy puszczać prosto w twarz 
Także Cała, chyba nasze dzieci mają po prostu w nosie komplementy 
|
potraktował panią zawodowo 
Cytat:
Napisane przez Authentic
Mówiłam, że szkoda, że już nie ma brzuszka, ale z drugiej strony... Ból stawów, nieprzespane noce, zadyszki etc. A najgorsze, to skurcze w łydkach... Teraz czeka mnie to od nowa, ale... Już ja przypilnuję, żeby na dwójce się skończyło.
Jestem przerażona, bo ja nie mam rodzeństwa i nie wiem czy będę umiała zająć się dwójką dzieci. Nie wiem jak wyglądają relacje między rodzeństwem...
Chyba BlackSanctum miała planowaną cesarkę, prawda?? Czy przy takim planowanym zabiegu też czekają na skurcze??? I jak można przekonać lekarza prowadzącego do tego, żeby wystawił jakiś kwit, ze poród ma zakończyć się cesarką.
Noszę okulary i po porodzie wada się pogłębiła, ale podobno to już nie jest argument.
|
ja miałam planowaną cesarkę ze względu na położenie pośladkowe. nie czekaliśmy na żadne skurcze, więc tak na prawdę nie znam bólu porodowego.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
W nagrode - Kubus tygodniowy i 4-miesieczny 
|
ma w sobie coś z małego cwaniaka Cudny jest
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel
Mam dylemat, u mnie w pracy jest rekrutacja na fajne stanowisko, moje marzenie  Duzo roboty, spora odpowiedzialnosc, a ja mam male dziecko  nie wiem czy skladac cv...
|
pewnie już po fakcie, ale ja bym złożyła 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Cala zapomniałam wkleić fotkę butów  o takie kupiłam
|
jak ja kocham buty! sandałki
|
|
|