Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 19:45   #3561
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

o ludzie świętojańskie, padam
nie nawidze takich upałów, myślałam że lunie deszczycho i chyba nic tego..

a ja nie bede spamować tak jak fewcia i pojade co nieco z pamięci
ale przez ten upał to chyba mi wsio ze strychu wyparowało

silver- Ty na sexi Mamę sie robisz, że sobie taką panterę trzasnęłaś?
Lady- ale Pietraszko dał czadu, widocznie nasze dzieci lubią taki sposób wyrażania pozytywnych emocji samolocik
Ewik, mnie się podoba kiecka nr 2
fewcia, jak wizyta u pediatry?
pstryniu, czyżby Kubulek narcyz? w lustrze się przegląda
też musze te puzzle kupić dobry pomył - dzięx

Bokeh
, gratki zostania Ciocią Hania będzie miała kumpla
marsi piękny taras, i dobrze, że Leo się wydostał bez szwanku spod kanapy- to jest artysta no

insolito, dzięki, że za mną zatęskniłaś i Ewikowi, że zauważyła, że mnie niet- miło

Brava dla dzisiejszych solenizantów klask i: za wizytę Oliwki na szczepieniu i dla wszystkich potrzebujących

proszę o ułaskawienie, ale nie wiem co jeszcze chciałam napisać.. więc... proszę się nie gniewać i mi przypomnieć jak ktoś coś ważnego do mnie kierował

u nas dalszy ciąg niejedzenia i mamy odparzoną pupę w senie, że mocno zaczerwienioną, jutro jadę po pieluszkę wielorazową, mam nadzieje, że skóra bedzie bardziej oddychać, chociaż tą godzine czy dwie w ciągu dnia. Bo jak wietrze małej pupe to nie nadążam wymieniać podkładów, albo pieluch, bo tak zasikuje momentalnie.

Dzisiaj pierwszy raz zaczela się dźwigać na rączkach do góry leżąc na brzuszku...

i na zakonczenie tego jakże owocnego posta wrzucam filmik jaki mi przed chwilką tż podesłał, tak niewiele, a taka radość

http://www.youtube.com/watch?feature...v=fHt4X94jBKI#!

no i jeśli pozwolicie to wbiję się na bieżąco-

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora