2013-06-18, 19:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Dzis zadzwonilam do poradni hepatologicznej(w moim miescie jest jeden hepatolog dzieciecy, na dodatek nie przyjmuje prywatnie) no i powiedziano mi w piatek ze czeka sie bardzo krotko. No i dzwonie z mysla ze sobie w tym tyg pojdziemy a baba mi mowi ze na wrzesien mnie moze wpisac   a ja mowie ze to trzeba szybko itd.. a ona no dobra, 22 sierpien... a ja...  ... jade tam jutro moze cos uda sie szybciej... a jak nie to jade do pediatry i moze ona cos wymysli hmm....
ide nadrabiac 
|
to smutne, że płacimy tak wysokie składki a jak przyjdzie co do czego, to nie można się dostać do lekarza i to z małym dzieckiem! paologia! doświadczyłam tego na własnej skórze...
Cytat:
Napisane przez gojka24
Chcialam tylko powiedzieć że już po wizycie u neurologa.. co do zaciśniętych rączek nie kazała się martwić, sprawdziła odruchy i zwłaszcza ten odruch chwytny, zanika.. więc nie mam powodów do zmartwień... ...
|
fajnie, że kciuki to nic złego. U nas też nic złego
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
a tu tuliś 
|
ale pięknie się tulą 
Cytat:
Napisane przez blogerka
Moj mi ględzi " ciagle ☠☠☠☠a ten internecik, seriale"
a ostatnio przebil sam siebie "gowno sie zajmujesz tym dzieckiem"
ekhm ... gowno, 24 h na dobe, on sredino godzine dziennie, moja mama pomaga mi raz w tygodniu, faktycznie gowno sie zajmuje
a najlepsze sa teksty o tym, ze ja sie wysypiam tylko sciemniam ze tak mi ciezko wstawac do dziecka w nocy.
|
Blogerko powinnaś dostać Nobla za cierpliwość do TŻ Podziwiam Cię!
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Zrobilismy z Kubusiem bajaderke 
|
a może zamiast się chwalić, to przepis być wrzuciła??? 
Cytat:
Napisane przez blogerka
mi tez, wypukla i rozlazla ... beznadziejnie wyglada.
A te plasrty naprawde pomagaja?
|
U mnie blizna wygląda jak na razie bardzo dobrze, jest lekko różowa, płaska. Zadowolona jestem z jej wglądu
|
|
|