Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 19:59   #198
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Maleństwo brawa za przekręcenia się. Zobacz niedługo co to jest zmiana pieluszki Ja głownie robię to w biegu mOże być alergia. Odstaw i poczekaj aż zejdzie, po 3 tyg wprowadź znowu i zobaczysz. Tak mi alergolog kazał.
Madziu już jest problem Bo ona co chwila by się przekręcała

Odstawiam ziemnioka i ten kleik ...zobaczymy...trochę dupa, bo dyni nie ma osobno i tak cały czas na marchewce jechać? Nawet zupki nie dam, bo tam też ziemniak Ostatnio z Bobovity wyszły jakieś słoiczki z samym kalafiorem, brokułem i groszkiem i myślę, czy tego później nie spróbować, chociaż gdzieś czytałam, że takie produkty, to po 5 miesiącu, a na słoiczku pisze już od 4
Aaa i wzięłam jeszcze jabłuszko z marchewka...

A w ogóle to wyskoczyłam na szybko na zakupy, po marchewkę bo już nie mam dla dziewczyn, wracam, a tam Asia od 20 minut się zanosi, oczy czerwone jak nie wiem... Matka wyszła raz z domu, a tu proszę...no i sama też jej nie mogłam zbytnio uspokoić... Miała chyba chwilowo jazdę z brzuszkiem, bo dałam jej herbatki i trochę poprutała...ale masakra normalnie...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora