Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Hej! 
abby - na pewno warto 
gucia6 - dziekuje za zyczenia Fajnie ze spedziliscie milo dzień w Zoo 
blonde - 
Oj Ty czemu nie zrobiliście nic dla taty? 
Ogorkowa był zjadlaaaa 
gocha - może się jeszcze Ewci odmieni 
bika - nie wiem a Wam pasuje bardziej weekend niż w tyg nie?
Brawa za 2 zabek! Co do biegunki lub wysypki , to drugie zdecydowanie lepsze ... 
Fajny prezent! U nas wczoraj był Dzien Ojca Domino dal tacie kartke z odobita raczka i ramke z ich wspólnym zdjęciem 
malenstfo - miałam tak samo z Domino ... Chwile mnie w domu nie było i już katastrofa 
stokrotka - super ze syncio zdrowo rosnie Mam nadzieje ze to jednak nie półpasiec 
Ale u nas dzisiaj goooraco Wrocilismy ze spaceru Domino padl od razu ...
W niedziele byliśmy na polskim pikniku u nas w miescie fajnie było! Wszyscy zachwyceni Domino jaki ma piękne wloski i oczki. Mam nadzieje ze to przekonalo meza żeby mu te loczki zostawić 
Wkurzylam się trochę bo doszly mnie sluchy po pikniku ze znajome mnie obgadaly jak mogłam wziasc Domino do parku jak miał wirus ... Ostatnio czyscilo go w piątek rano raz i od tego czasu był spokoj ... Nie wiedziałam powodu żeby z nim nie isc , temp nie miał. 
A wczoraj bylam na pogrzebie ( w wypadku samochodowym zmarla babcia dziewczybek którymi się opiekowałam ) Zycie jesteś a zaraz Cie nie ma ...