Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 21:36   #2355
Lili 83
Zakorzenienie

Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dobry wieczór.

Wpadłam się uprzejmie przywitać i jako podczytywaczka nieudzielająca się wyrazić swoje zdanie.
A czemu? Bo mogę

Forum jest miejscem publicznym. W zwyczaju mam je jeszcze podczytywać, tak jak pudelka, kozaczka, onet, wp i czasem allegro. Nie uważam tego za coś złego, bo jak zaznaczyłam na wstępie, jest to miejsce publiczne. Zawsze możecie mnie wywalić :P No chyba, że się nie da
Pisząc tu, wiecie że może czytać to KAŻDY.

Jeśli ktoś nie chce być podczytywanym na forum, może założyć prywatny klub, czat, inne takie szmery bajery.
Kilka dziewczyn nie chciało i założyło.
Sama do nich dołączyłam.
Mój wybór, moja sprawa.

Możecie polecieć teraz z teksami o nożyczkach i stole.
Odezwałam się bo nie rozumiem braku zrozumienia.
Skoro nie chcecie być czytane ( w odwecie na przykład, taki klasyczny ząb za ząb, my was nie czytamy, to wy nas też ) to też załóżcie swój czat. Polecam.

Pozdrawiam
Dołączyłaś bo dostałaś zaproszenie.
Już nie pamiętasz co pisałaś na fb na samym początku jak dziewczyny nową grupę założyły?
Inaczej byś pisała jakby Cię z niej wykluczyły.
Czy Wy nie potraficie zrozumieć dziewczyn, które do grupy zaproszenie nie dostały?
I niby dlaczego nie? Bo się za mało udzielały? Bo są przez niektóre mniej lubiane?
Żenada.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora