Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe na you tube, część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-18, 21:39   #4591
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
zwolnienie?

ja dosyć często mam krew pobieraną, nie lubię widoku krwi, więc po prostu nie patrzę co tam się dzieje, nie sądziłam, że takie przypadki jak wasze są częste po pobraniu prosto do pracy jadę i tyle. ale ja ogólnie nigdy nie zemdlałam z żadnego powodu, nawet jak było mi słabo. Oczywiście nikogo nie chcę wyśmiać, po prostu pierwszy raz o tym słyszę
Ja też mdleję. :/
I nie chodzi o widok krwi, bo nie patrzę nigdy, głowę odwracam w drugą stronę na wszelki wypadek. Zresztą chyba jest mi to w miarę obojętne. Nie chodzi też o jakiś lęk, bo się nie boję, nie stresuję. Zdarza mi się zemdleć tuż po. Nawet ostatnio miałam pobraną krew, wstałam, wychodziłam i upadłam w drzwiach od gabinetu. Na szczęście pielęgniarka się poderwała i jakoś podtrzymała mi głowę, żebym za mocno nie wyrżnęła. Film urwał mi się na kilka (-naście?, -dziesiąt?) sekund. Ale potem cały dzień czuję się już normalnie. Też po pobraniu po prostu jadę na uczelnię/do pracy.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora