|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Lekarz powiedział że mam przestać się sterować że szybciej zajde w ciążę teraz mam świetnego lekarza jest bardzo zabawny,a położna jak jakis psycholog bardzo mi pomogła po zabiegu zawsze będę myślała i pamiętała ale staram się miło wspominać ten czas ciąży
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------
Nie mam pojęcia bo w czwartek mam po odebraniu wyników mam zadzwonić do ginekologa i prawdopodobnie mam się zgłosić do niego do szpitala. W zależności co wyjdzie. Powiedział że on nie wie na sto procent więc nie będzie mnie martwił. Powiedział że nie wyłączona jest ciążą zdrowa i nie wykluczona do usunięcia. Że po becie zrobi mi dokładne usg w szpitalu bo on miał kiepski sprzet. Ale mówi że coś tam widać i trzyma kciuki. Ale że mam się nie cieszyć na zapas spokojnie podejść do tego
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------
Ordynator w szpitalu odmówił mi badań bety mimo że były w zaleceniach. Afera była o to nie z tej ziemi. Okresu nadal nie mam a już powinien być zawsze mnie piersi bolały przed okresem jakieś 2tygodnie a teraz nic
|