Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 21:23   #2390
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
U mnie jest to samo i już mam mętlik w głowie bo nie wiem co zrobić, ale na razie się tym nie przejmuję. Jak będę wybierać zaproszenia, a do tego jeszcze masa czasu to podejmę decyzję
to będziemy razem mieć z tym problem może do tego czasu coś wymyślimy - taką mam nadzieję

a co do tych mieszkań - tż teraz buduje taki mały domek z biurem. będzie tam salon, kuchnia,sypialnia, łazienka + duże biuro dla naszej firmy. dopiero jak to skończymy to planujemy kupić jakąś super działkę i postawić nasze wymarzone ranczo - jak ja to mówię trochę się boję, że będzie tak jak mówicie - że ta 'prowizorka' zostanie na dłuzej, bo nie będzie pieniążków... ale nie mieliśmy innego wyjścia, nie stać nas teraz na duży dom, biuro i tak trzeba było zbudować (albo wynająć za grubą kasę, co w ogóle się nie kalkulowało), a nie mamy innej opcji gdzie mieszkać. u teściów ani u moich rodziców w życiu nie chciałabym mieszkać, to by same konflikty powodowało.
a ta sypialnia z salonem i kuchnią na początek nam starczą, mam nadzieję, że to rozwiązanie na jakieś 5 lat
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora