2007-04-14, 19:04
|
|
Zakorzenienie
|
Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Hej dziewczyny 
Postanowilam zalozyc ten nowy watek, poniewaz coraz czesciej spotykam sie na wizazu z watkami w ktorych dziewczyny zastanawiaja sie czemu nie maja okresu, lub czemu nie chudna pomimo faktu, ze jedza tylko 700 kcal dziennie.
Osobiscie uwazam, ze diety cud nie ma! Schudnac z tluszczu mozna tylko dzieki prawidlowej diecie i dobrze dobranym treningu.
Na nic jest glodzenie sie i zbyt intensywne cwiczenia - prowadza one do zgubienia szybko kg (ktore w wiekszosci sa utracona woda!) a potem koncza sie efektem jojo czyli wroceniem do poczatkowej wagi z dodatkowa nadwyzka.
W watku tym chcialabym zaprosic do udzialu przede wszystkim MODERATORKI nasze kochane Bo choc czasem mam z nimi wymijajace sie zdanie, to wiem, ze one naprawde duzo wiedza o dietetyce! Zastrzegam im prawo do poprawiania mnie zawsze, kiedy nie mam racji 
Tak wiec dziewczynki chce was zaprosic do wspolnego walczenia z tluszczykiem - NIE OD JUTRA I NIE OD PONIEDZIALKU LECZ OD DZIS, OD TERAZ!!
Mam nadzieje, ze watek nie upadnie i bedziemy mogly sie w nim wzajemnie wspierac oraz chwalic osiagnieciami!
A wiec czy jest ktos chetny by walczyc ze mna?
|
|
|