2013-06-18, 22:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
Napisane przez Bika83
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
Ojej.... półpasiec..... a co to w ogóle jest  daj znać co i jak po wizycie u dermatologa.
|
to zakaźna choroba króra zarażasz się od kogoś kto ma ospę. Drugi raz ospy nie można przechodzić i wtedy jest półpasiec, to objawia się wysypką, gorączką i chyba jeszcze jakimiś bólami
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Bika no to nieźle. Kup może pepti i zobacz. Co się się stało, że cię tak wkurzyła?
Z dobrych wieści, to mój @ który zgubił drogę.... dziś przyszedł po tygodniu spóźnienia  ale tłumaczę to tym plamieniem , które miałam 3 tyg temu  I wyszło na to, że ten mega rozciągliwy śluz miałam przed @ hm.... dziwne, dziwne. Ale nic mnie nie boli  jeaaa
|
super, że @ nie boli
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
stokrotka - super ze syncio zdrowo rosnie  Mam nadzieje ze to jednak nie półpasiec
W niedziele byliśmy na polskim pikniku u nas w miescie fajnie było!  Wszyscy zachwyceni Domino jaki ma piękne wloski i oczki. Mam nadzieje ze to przekonalo meza żeby mu te loczki zostawić
Wkurzylam się trochę bo doszly mnie sluchy po pikniku ze znajome mnie obgadaly jak mogłam wziasc Domino do parku jak miał wirus ... Ostatnio czyscilo go w piątek rano raz i od tego czasu był spokoj ... Nie wiedziałam powodu żeby z nim nie isc , temp nie miał.
A wczoraj bylam na pogrzebie ( w wypadku samochodowym zmarla babcia dziewczybek którymi się opiekowałam )  Zycie jesteś a zaraz Cie nie ma ...
|
ja tez mam taką nadzieję przykro mi powodu babci dziewczynek
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Stokrotko ..półpasiec? Skąd?? 
Może to tylko potówki? W końcu jest taki ukrop...
|
może jakieś dziecko miało ospę, a potóki to nie są na pewno, bo juz tydzień to mam, smaruję sudokremem i nie schodzi, a zresztą to są takie ropne zmiany. Jutro się okaże co to, oby zwykła wysypka
Cytat:
Napisane przez asiuk
Wylecz dobrze to zapalenie pęcherza, bo to wpływa na dzidziusia.
Półpasiec!?
|
ostatnio ciągle wraca mi to zapalenie układu moczowego
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Nie gadam z Toba!
No nie powiecie ze Domino nie wygląda uroczo 
|
o jejku ale uroczo nie ścinaj loków
|
|
|