2013-06-18, 23:36
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07..
Cytat:
Napisane przez Stronczek27
I tu sie Justyna mylisz. Bo sedno sprawy tkwi w tym ze nie chodzi o to co zrobilyscie, tylko JAK to zrobilyscie. Trzeba bylo to zrobic po cichu, nie wypisywac kogo zaprosicie bo jest fajny a kogo nie bo jest beee , i nie traktowac reszty jak wstretnych podczytywaczy szukajacych taniej sensacji. Potraktowalyscie nas jak smieci...
|
to że pisałyśmy kto się odzywa itd to takie straszne?
skoro tak na bieżąco byłaś mogłaś się odzywać, nikt nikogo nie wyganiał
po co miałyśmy dodawać ktogoś, kto nic przez dłuuuugi czas nie pisał a czytał? nie mogę tego zrozumieć?
mogę się tylko za siebie wytłumaczyć-nie chciałam i nie chcę, żeby ktoś z kim od dawna nie rozmawiałam wiedział o moich PRYWATNYCH sprawach, nie takich na główne forum wizażu, takich które mówię bliskim osobom
jakbyśmy po cichu poszły, to dopiero by była awantura...
do tego stary czat jest i nawet czasami działa! dziwne, że akutat Ty i Lili poczułyście się najbardziej dotknięte, jak przez długi czas nie napisałyście NIC?
nie chce mi się tego już wałkować, dawno proponowałyśmy prywatne forum, inne miejsce żeby swobodnie pisać (z osobami które też się udzielają!)
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!
|
|
|