Brak Podniecenia !!! Pomocy
Witam Od 4 Lat sypiam z Moja Kobieta Jestem jej pierwszym partnerem z którym uprawiała seks rok temu u mojej narzeczonej lekarz stwierdził nadżerkę rzeczywiście podczas stosunku bardzo bolały ja damskie narządy oczywiście nie kochaliśmy się na upór jeśli ja bolało przestawaliśmy i ja to rozumiałem nie jestem jakaś szowinistyczna świnia .. Pani doktór wypaliła jej nadżerkę po 4 miesięcznej przerwie powróciliśmy do uprawiania seksu było wszystko ok moja kobieta potrafiła dojść kilka razy przede mną ale od jakiegoś czasu moja kobieta nie potrafi osiągnąć pełnego orgazmu mówi ze czuje przyjemność ale to nie jest to ..... gdy była na wizycie u pani doktor opowiedziała jej wszystko to doktorka stwierdziła jedno ze pomóc mogą 3 rzeczy 1 Asekurella 2 zmiana tabletek 3 zmiana chłopaka widać bardzo humorystycznie podchodzi do pacjenta ale cóż .... bardzo zależy mi na tym by moja kobieta odczuwała pełna satysfakcję z seksu bo to nie na tym ma polegać aby tylko mnie było dobrze ..... Prosiłem ja o zmianę lekarza lecz odmawia mówiąc ze ta niby jest ok , tabletek (naraya) też nie chce odstawić ponieważ mówi ze bez nich bardzo by źle przechodziła miesiączkę (obfity okres i mega bóle) ale o tym same dobrze wiecie ...
Proszę was Drogie Panie pomóżcie mi w tej sytuacji !!
|