Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-19, 07:14   #949
aneta_91
Zakorzenienie

Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.

Cytat:
Napisane przez Kasiaml91 Pokaż wiadomość
Mojwa wiem, że nie w porządku by to było ale cóż. Najbardziej się właśnie boję o te studia. Bo o ile jak mieszkam w domu to w większości ja mogę sama za nie płacić - nie jest problemem dla mnie z tej wypłaty co będzie odłożyć 300 czy 400zł, a nawet więcej, bo poza moimi przyjemnościami (ciuch, jakieś wyjście, paliwo do auta) to nic mnie nie obchodzi, żadne rachunki itp. U mnie studia kosztują 2tys za semestr, to są moje 2 wypłaty . Pierwsza rata jest zawsze we wrześniu do opłacenia, a stypendium jak dostaję to dopiero w listopadzie, jak jest ostatnia rata z tego semestru do zapłacenia
To zrozumiałe, że się boisz, ale po sesji pogadaj z nimi - będziesz wiedzieć na czym stoisz Nie martw się na zapas!

Cytat:
Napisane przez princeseczka Pokaż wiadomość
My to chyba jesteśmy dziwni, bo najczęściej panuje u Nas wtedy cisza, tv wyłączony, radio, wsio. I był taki czas, myślę że jakieś 3 miesiące że zawsze podczas seksu mam do mnie dzwoniła
U nas najczęściej też Oprócz mojego gadania
I też często gęsto bywa tak, że mama dzwoni

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Z matmy mam 5, wiec bede miec 5 z egzaminu!!!

Cytat:
Napisane przez princeseczka Pokaż wiadomość
a ja lubię jak jest ciemno
ja też najbardziej lubię wieczorem/nocą, ale w dzień też nam się zdarza na rozbudzenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Koleżanka stwierdziła,że najlepiej bym wyglądała w takim podobnym fasonie KLIK lub TAKI, jeśli chodzi o sukienkę. I chyba ma rację
mi się nie otwierają te linki

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
ja byłam pare razy w Wawie, ale żeby ogarniać co gdzie to nie bardzo
zresztą z moja orientacją w terenie

a w weekend mówiłam Tżtowi, że jak odzyskamy samochód, to może byśmy się do Warszawy wybrali
No to tak jak ze mną: przez rok jeździłam przecież do Tż, odbierał mnie z dworca, chodziliśmy po Warszawie dużo i co... i dzisiaj chce żeby ze mną jechał, bo się będę denerwować, że się zgubię

Cytat:
Napisane przez Moorelcia Pokaż wiadomość
Po pierwsze to te wszystkie kóre będą miały problemy z dojazdem to się zrobi wszystko łącznie ze zbiórką kasy żeby dojechały i nie ma gadania, po drugie termin też wybierze się taki żeby każda z nas mogła Co do miejsca w Wawie to lepsza rotunda bo tam nie sposób się zgubić a jeśli chodzi o pałac kultury to każda może stanąć w innym miejscu :P
O to to

Uff, nadrobiłam