Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-19, 08:47   #2444
nasturcja7667
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Nie nadążam za Wami! Siedzę w notatkach albo w pracy, a Wy tyyyyyle piszecie, ze szok. Gratuluję wizyt, kopniaczków, magistrów! Trzymam kciuki za wizyty i lekarzy i to, żeby wszystko było dobrze!

Jestem tak spuchnięta, że czuję się jak skrzyżowanie kaczki z balonem. Przed ciążą ważyłam 47 kg przy wzroście 160cm. Teraz ważę 53.5 kg, co jets oim absolutnym życiowym rekordem i ledwo się ruszam a gdzie tam do końca? Do ślubu to mnie na wózku chyba zawiozą

Co stosujecie przeciwko rozstępom? Ja mam krem z Bielendy z serii Sexy Mama ale mam wrażenie, ze jakiś rozstęp mi chce wyłazić po lewej stronie brzucha i mam panikę

Kolejne pytanie, tym razem z cyklu: doradźcie! 20 lipca ślub, a my nie mamy pomysłu na prezent w formie podziękowania dla rodziców. Nie chcemy dać kwiatów, bo jedni i drudzy dojeżdżają do miejsca naszego ślubu [moi 60km , TŻta 200km], więc zwiędną im w trasie na bank. Chcemy, żeby prezenty były identyczne, a to znaczy, że odpadają np. bilety do kina, bo moi na bank się nie wybiorą - do najbliższego mają właśnie 60km i nigdy się im nie chce, nawet jak na jakąś rocznicę dostają takowe. Żadnej figurki też nie chcemy, bo te co widzieliśmy to straszna tandeta. Książki tez kiepsko, bo sami prosiliśmy zamiast kwiatów na śub i TZ twierdzi, ze wtedy to głupio wyjdzie... Zafundowanie weekendu w SPA z powodów finansowych odpada.... Wpadnę w depresję.. POMÓŻCIE PLISSSSS!!!!
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora