2013-06-19, 08:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Laparoskopowe usunięcie pęcherzyka żółciowego w Krakowie
Klempaa mówił mi o tym mój ginekolog, bo to on wykrył mi cholerstwo. A jest to dość dobry lekarz, więc nie miałam podstaw żeby mu nie wierzyć. Może to zależy od znieczulenia? Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że na znieczuleniu miejscowym przeprowadzają zabieg, ale pewna nie jestem.
Evvelinek tak ogólnie mi chodziło jak to wszystko wygląda. No i tak jak wyżej pisałam słyszałam że wykonuje się też przy znieczuleniu miejscowym, ale nie wiem na ile to prawda.
Ellish nie byłam w wojskowym A co masz na myśli pisząc o tych warunkach? Mój TŻ był, nawet w tym samym szpitalu, ale to było kilkanaście lat temu i mówił że jest wszystko tak jak w każdym szpitalu....
Klempaa, Mart989 a Wy w jakim szpitalu byłyście?
Była któraś w tym na Wrocławskiej? Zależy mi żeby jak najszybciej wyjść do domu, bo mam małe dziecko i nie chcę go na długo zostawiać Jeżeli miałabym zostać 3 dni, to lepiej by było jakbym poszła do szpitala który jest w mojej okolicy, tam trzymają 4. Oczywiście wiem, że czasem można dłużej być pod obserwacją, bo zdarzają się komplikacje, organizm może źle reagować, więc biorę pod uwagę i taką ewentualność.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------
Werty rozśmieszać mnie nikt nie będzie, bo raczej nikt do mnie nie przyjdzie z racji tego że mieszkam 40km od Krakowa, więc TŻ przyjedzie tylko żeby mnie odebrać.
|
|
|