Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-19, 10:06   #2465
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
gazowe ogrzewanie jest straszne, my płacimy czasami po 1000 zł... ale jak już wyżej napisałam jest zimą zimno na dole a jak wietrzę to tez wyłączam piec cały, bo mamy czujnik temperatury i wtedy to dopiero by mi nastukał gazu

spać nie poszłam, sprzątam, jak wypiłam herbatkę z magicznym syropem z sosny to lepiej mi się zrobiło i jakaś energia we mnie wstąpiła idę sprzątać dalej
Ooo właśnie, o czujnik temperatury chyba chodziło

Co do herbatki, to ja popijam Yerba mate i też mi się energia zwiększa
Dodatkowo rano zaliczyłam sobie pół godzinki na rowerze po okolicy*, a wysiłek z rana działa na mnie pobudzająco, więc jest fajnie

*to nic, że przejeżdżając przez ulicę na ścieżce rowerowej prawie mnie jakiś debil potrącił. Ja nie wiem, stoi tym autem, gapi się na mnie, więc mnie WIDZI, a jak jestem tuż przed jego autem, to on nagle rusza i hamuje mi z wielkimi piskami i łaską tuż przede mną i krzyczy, że mam jechać.
No kurna, jasne, że mam jechać, bo mam pierwszeństwo

Ciekawa jestem, kiedy nastaną czasy, że kierowcy będą bardziej szanować rowerzystów..

Ja zwracam dużą uwagę na ścieżki, zawsze ustępuję rowerzystom pierwszeństwa, o ile reguluje to stosowny znak. Z kolei rowerzystów przejeżdżających po przejściach dla pieszych nigdy nie puszczam, bo sobie uzurpują prawo, nie wiedzieć czemu
Ja na przejściach rower przeprowadzam
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora