2013-06-19, 13:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
czesc
loo matko ale sie rozpisalyscie
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło  a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec  raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko
|
super, ze z malym wszystko ok, dobrze ze lekarz zobaczyl ta Twoja wysypke, lepiej to sprawdzic,
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
No nie powiecie ze Domino nie wygląda uroczo 
|
uroczo
tomalinka trzymam kciuki,
aaby wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,
strippi a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
co do cudownych pobudek dzieci to szymek ostatnio przed 6 ledwo otworzyl oczy i mowi: mama przynies kosiare, szymoenk bedzie udawal ze kosi trawke
ja zaliczylam 4 godziny w pracy,
poniewaz ja i kolezanka z ktora zajmowalysmy sie tez papierkowa robota idziemy na zwolnienie musieli zatrudnic nowa osobe i jest pani po 50, ktora trzeba wszystkiego nauczyc, o tyle dobrze ze pani nie ma problemu w obsludze komputera
|
|
|