Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-19, 13:16   #281
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

czesc

loo matko ale sie rozpisalyscie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko

super, ze z malym wszystko ok, dobrze ze lekarz zobaczyl ta Twoja wysypke, lepiej to sprawdzic,

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No nie powiecie ze Domino nie wygląda uroczo
uroczo

tomalinka trzymam kciuki,

aaby
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,

strippi a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

co do cudownych pobudek dzieci to szymek ostatnio przed 6 ledwo otworzyl oczy i mowi: mama przynies kosiare, szymoenk bedzie udawal ze kosi trawke

ja zaliczylam 4 godziny w pracy,
poniewaz ja i kolezanka z ktora zajmowalysmy sie tez papierkowa robota idziemy na zwolnienie musieli zatrudnic nowa osobe i jest pani po 50, ktora trzeba wszystkiego nauczyc, o tyle dobrze ze pani nie ma problemu w obsludze komputera
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora