2013-06-19, 16:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
Cytat:
Napisane przez myszakotka
Jeżeli rzeczoznawca stwierdziłby, że skóra jest wadliwa, to wtedy SP mogłaby reklamować skóry i żądać zwrotu pieniędzy od dostawcy, a tak została ze skórą, do której niektóre klientki mają zastrzeżenia.
|
To prawda. 
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------
Cytat:
Napisane przez hihi
to byla i moja pierwsza mysl - czy stwierdzenie przez rzeczoznawce, ze konserwowana torba moze sie poprzecierac od kontaktu z ubraniem po 2 tygodniach noszenia i nie wynika to absolutnie z wady skory to dobra opinia? moim zdaniem to swiadczy po prostu o kiepskiej jakosci skory - totalnej mega scieralnosci - i tutaj owa kiepska jakos - wysoka scieralnosc - powinna byc traktowana jako jej cecha po prostu.
osobiscie nie kupilabym torby ze skory, ktora ma takie wlasciwosci i odradzalabym to kazdej znajomej, ktora zapytalaby o opinie...
|

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------
Cytat:
Napisane przez Brook
Nie zgadzam sie z opinia rzeczoznawcy, obojetne czy licencjonowany czy nie... moze byc on znajomym przeciez tez SP, stad opinia na jej korzysc  ciekawe czy calkiem obcy rzeczoznawca tak samo by ocenil uzytkowanie torebki jakbys to ty zaniosla ja do rzeczoznawcy licencjonowanego i z taka opinia pisemna pewnie na twoja korzysc wyslalabys jej torebke do reklamacji....
Niemniej fajnie ze zostana Ci zwrocone pieniazki. Pozytywnie
ale oceny mi to nie zmienia., dla mnie te skory poki co, sa jakies felerne i ja wstrzymuje sie z zakupem na dluzszy czas az sie wyjasni conieco i beda pozytywne opinie wsrod Was 
|
|
|
|