2013-06-19, 22:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Witam się wieczorową porą 
Co za pogoda, ducha można wyzionąć nawet dziś na spacerze nie byliśmy na szczęście w domu klima hula na maxa i da się żyć.
Czytałam was na raty i z tego co pamiętam:
1. Klementyna, Strippi i 100 lat,
2. Zaciazona, Oldzinx, Kmagg - witajcie ponownie 
3. Zdjęcia dzieciaczków cudne !!! <3 (btw, czy wy też nie widzicie, emotki Love? )
4. za wszystkie udane wizyty, szczepienia, wagi ciężkie 
5. Monicca, ja mam oballa bez grzechotek, ale ja nie kupowałam w biedrze, bo juz nie było. poza tym mój jest miękki (można go wyginać), nie wiem jaki jest ten biedronkowy
A marudny ząb Kwiatuszka, uśmiech Kaczyńskiego i teść który usnął po intensywnym bzykaniu mnie rozwaliły   
Przeczytałam też o brudnych rączkach i mi ulżyło, bo myślałam ze tylko Jasiek ma żałobę pod paznokciami a tak w ogóle to tak czytam co wasze dzieciaki już potrafią i myślę sobie że my to 100 lat za murzynami jesteśmy, ale może jakoś nadrobimy, powolutku 
Malpka, uzywasz już pampków 4? pytam bo Jasiek z Karolem w podobnej kategorii wagowej. Koncza mi się 3 chyba juz mi się nie opyla kupować.
Jutro jedziemy na wieś na weekend, żeby jakoś przetrwać te upały, więc pewnie odezwe się w poniedziałek, ale pilnie będę was czytać w telefonie 
Buziaki!
|
|
|