Mam się tłumaczyć .. tylko po co ? Tak i tak większość postawiła na mnie krzyżyk , a dziewczyny które nie mają co robić tylko "hejtować" - to gratuluje.
Nie zależy mi na waszej opinii ponieważ , nie szukam tu " koleżanek" ani "przyjaciół".
Na wizażu zarejestrowana jestem długo , ze znajomością go jest dużo gorzej.
Na testowanie lakierów się zgodziłam, zrobiłam to , przetestowałam lakiery , wyraziłam swoje zdanie na ten temat , wątki też można było założyć i robić z nimi co się chce.
Wszystkie paznokcie( albo prace) są zrobione przeze mnie.
Nie brałam zdjęć z neta.
Szczerze powiem ,że nawet nie mam zamiaru czytać co tu mi piszecie.
Kolejna sprawa jest oskarżenie mnie , że robię to dla jakiś kosmetyków - będę szczera( chociaż i tak mi nie uwierzycie

) ,że nawet nie wiedziałam ,że jakieś kosmetyki są do wygrania, a te które to robią dla wygranej - niech same siebie ocenią.
, wiedziałam tylko ,że chcieli by aby zmalować coś na paznokciach oraz przeczytałam coś na temat ile jesteś w stanie zrobić z lakierami ( czy coś takiego) .
Co do tego zdjęcia możecie potraktować to jak chcecie ! ( zdjęcia są moje , i należałoby zapytać czy możecie z nich skorzystać- prawa autorskie).
Miały być propozycje wzorków , dałam , dałam również zamienniki lakierów z firmy ( ponieważ nie można było używać nazw innych).
Jeśli uważacie , że zrobiłam coś dla czegoś o czym nie miałam pojęcia - też fajnie.
Nie tłumaczę się Wam tylko piszę jak jest. ( chociaż pewnie większość z Was "..." uzna to za tłumaczenie " się")
Możecie mnie nazywać jak chcecie .
Co do mojego bloga to nie mam zamiaru się go pozbywać(kasować) !
Pozdrawiam !
Życzę wygranej w drugiej części ? Albo powodzenia ( jak kto woli ).
I to co będziecie pisać pod tym , też nie przeczytam !