Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-20, 14:27   #2180
201703241651
Konto usunięte

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez pauleta89 Pokaż wiadomość

O to mieszkasz blisko jeziora czy jakiś urlop?? Ale bym się posmażyła też A ja ostatnio zakochałam się w... kostiumach jedoczęściowych Dawniej musiało być bikinii a teraz?? Całość zasłonięta
Mieszkam pod Warszawą, mam całkiem dogodną odległość nad Zalew Zegrzyński i na „Glinki”, nad które właśnie jeżdżę Urlop sobie sama robię
Ja się uwielbiam opalać, więc nie dla mnie kostium jednoczęściowy, już przy 2-częściowym płaczę, że będę miała ślady
Przy swoim staniku mam jeszcze broszkę
Chyba Wam zrobię fotki, muszę się pochwalić

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Udlawcie sie ta Mixa! wizaz mnie już nie kocha, ze nic nie wysyła? choć z drugiej strony dostałam ostatnio pake od Unilevera i nie mam już miejsca w szafce... A wpadł mi od nich jeden kosmetyk produkowany na rynek ... Węgierski, z napisami po węgiersku i do tego marki o której w zyciu nie słyszałam, więc w translatorze dopiero skumalam, ze to zel pod prysznic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Może to niebezpieczne i głupie, ale ja uwielbiam takie kompletnie nieznane kosmetyki z zagranicy Fajny kąsek masz
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora