Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-21, 08:52   #3232
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Tu szalone są mężatki i panienki psychopatki ! :D PM2013, cz.55 ! :)

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć Piątek i pierwszy dzień lata tylko mogłoby być tak z 5 stopni chłodniej, lubię gorąco ale ostatnio się roztapiam po prostu chwała Bogu za letnie pracowe sukienki...

Wspaniała wiadomość! zazdroszczę ja do grudnia 2014 r. na określonym, a potem albo nieokreślony, albo żegnaj Gienia ...

Super ile z tego masz przed ślubem, a ile po?

Wczoraj załatwiłam odpis aktu chrztu i licencję w swojej parafii Zbierałam się do tego jak pies do jeża, oczekiwałam że proboszcz będzie robił problemy, ale nic bardziej mylnego - przeszło bezboleśnie i w miłej atmosferze Nie upominał się o żadną kasę, więc sama wyjęłam z portfela 50 zł za oba papierki.

Problem jest tylko taki, że po odpis aktu urodzenia muszę jechać do Krakowa, nie załatwię tego u siebie Czy jeśli napiszę mamie upoważnienie, to ona będzie mogła mi to załatwić?

Zgadnijcie, gdzie jadę dzisiaj po pracy?
Mama może Ci wyciągnąć odpis aktu urodzenia bez żadnego upoważnienia Tak samo jak tata i dziadkowie, poza tym są jeszcze chyba jacyś inni krewni