Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studia studia i po studiach... Wątek o planach na dalszą przyszłość ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-23, 13:11   #1
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Studia studia i po studiach... Wątek o planach na dalszą przyszłość ;)

Hej

Postanowiłam założyć wątek dla osób, które w tym roku kończą studia i zaczynają nowy etap w życiu, czyli pracę na pełny etat

Macie już jakieś plany? Wiecie dokładnie co chcecie robić? A może będziecie po prostu brać co będzie, żeby zarobić na dom/mieszkanie?

Piszcie o tym, co zamierzacie robić po studiach Może jakaś wyprowadzka? Bardzo chętnie poznam osoby, które są w takiej samej sytuacji jak ja

Kilka słów o mnie: właśnie kończę studia licencjackie, został mi jeszcze jeden egzamin (a dokładnie to czekam na wyniki) no i obrona. Nie zamierzam iść na magisterkę. Każdy nie może uwierzyć dlaczego, przekonują mnie, że warto... A ja jednak wolę zdobyć jakieś doświadczenie niż ciągle kuć jakieś regułki na studiach, gdzie później przyda mi się ta wiedza w 10% Kiedyś pracowałam dorywczo, więc jakieś doświadczenie mam Planujemy z TŻem wynająć mieszkanie jak znajdę w miarę stabilną finansowo pracę. Wiadomo, że nie będzie to od razu, ale to jest dla mnie mega mobilizacja do szukania pracy

A Wy jakie macie plany? Podzielcie się nimi Może uda nam się stworzyć miejsce "wirtualnych spotkań" osób w podobnej sytuacji, gdzie będziemy wzajemnie się wspierać, pocieszać, śmiać itp