Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-23, 14:31   #4611
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Coś mi się z netem dzieje i trzeci raz piszę tego posta

My już po. Zaliczyliśmy spacer + wizyta u mnie bo mokro było i komary chciały nas zjeść.
Kubuś na spacerze rozglądał się, potem przysnął, Amelka w Tuli to samo.

Nancy przemiła, ma taką przyjazną, ładną ciepłą twarz - od raazu widać, że "do rany przyłóż" - bardzo miło spędziłam czas i szybko stresik przeszedł.

Mąż Nancy fajjnie zajmował się Kubusiem, widać, że jest z nim mocno związany i się bardzo kochają wszyscy we troje

Tematów nie zabrakło, Amelka przyglądała się Kubusiowi - całkiem dobry humor miała. Kubuś pospał, potem się obudził, pojadł, pogadał do nas - ale trochę nieśmiały jest chłopaczyna

Tatuś Kubusiowy przetestował Tulę, Kubuś troszkę zdezorientowany był, ale ulubiona piosenka go uspokoiła w mig! (szczena mi opadła,. serio:P)

Zdjęcia są, tylko wrzucę jak będę miała dostęp do kompa bo z tabletu piszę teraz.
Biedny Kubuś spać już chciał i popłakiwał a nam się foty trzaskać zachciało.. aż mi się go szkoda zrobiło.

Ogólnie miło,m pozytywnie i liczę na powtorkę niebawem)
Ale wam fajnie Super że spotkanie udane

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Sylwia-czy ja godna? Coś ostatnio zamulam Ale postaram się:
No więc po szale na nosidła Tuli przyszła konkurencja ze strony Kiji i Lady na Mei Taie
Marsi, Aśka i Hope miały straszne "przygody" z dziećmi: Leo zaklinował się główką pod kanapą, Asi się Blanka zatrzasnęła w samochodzie a Dawidek Hope wypadł prawie że z bujaka Jeny aż mnie ściska jak sobie przypomne!
Trwa nowy szał zabawkowy, mianowicie na gumową żyrafę Sophie za bagatela 70 zł!
Cała i dziewczyny przerzucają się na pieluszki wielorazowe, dopiero co je testują
Leo, Kubuś, Julian i Ola mają już pół roczku!!
Szaja wczasuje się z Agatką, Dorką i mężem nosząc na zmianę dzieci w Tuli
A dziś Wisienka chyba miała mieć wieczór panieński?
Black zalicza egzaminy i szykuje się do ślubu-dziewczyny zastanawiały się z kim zostawić dziecko podczas wesela.
Nawijka, Charlizz, Ninagg, Debrah, Lenova uczą się w pocie czoła.
Kolejne spotkanie forumowe: Nancykenator i Debrah Chociaż Bokeh też sobie rolkuje z Yellow.
Meneq czeka na kolejny fajfun.
U Lady skończył się remont mieszkania i po szybkiej przeprowadzce siedzą już szczęśliwi w nowym M(4?)
Nasze dzieci męczą się w tą czikę (Co to czika, już wiesz).
No i przerzucamy się na spacerówki-ja dziś też, taki ukrop.
To chyba tyle, przepraszam dziewczyny, na pewno pominęłam mnóstwo ważnych tematów ale tak na szybko to ciężko sobie przypomieć

Zaraz wrzucę jakąś fotę ze spacerku do klubu
Świetne podsumowanie, mi też się przydało, nie wiedziałam że Leoś Marsii miał taki wypadek Bidulek mały.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

A Piotrek tak dziś wypoczywał :
Ależ on ma piękne oczka!

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
JA jeszcze mogę się pochwalić, że zaliczyłam dziś ostatni egzamin. Teraz tylko nauczyć się 60 pytań do obrony, obronić się i finito.
No to gratuluję i trzymam kciuki za obronę!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Qrwa laski kolejna madra ze mnie!!!

Pietraszko nam spadl z lozka ja pitole!!! Dobrze, ze spadl na poduche Motherhood, widocznie chcial sie obrocic na bruzszek i sie zsunal, gdyby nie to ze zaczal plakac to bysmy sie nawet nie zorientowali musimy przystawic jego lozeczko do naszego bo kurcze Maly rosnie i przeciez nie bedzie w jednym miejscu lezal w nocy...... Ale sie wystraszylismy, maz tez caly w nerwach masakra!!!!!!!!

Tak poza tym ja nie moglam w nocy spac cos, Pietraszko za to spal ladnie ale tylko do 6.05:P

Kota juz buszuje po calym mieszkaniu, przystosowanie do nowego miejsca zajelo jej 10 min, a balismy sie okrutnie bo jak ja przywiezlismy ze schroniska to przyzwyczajenie jej zajelo 3tyg, Michal musial z nia chodzic po calym mieszkaniu przy nodze po kawaleczku bo inaczej zwiewala od razu do lazienki.

Chyba jedziemy dzisiaj do scc (slazaczki, kawka?:P) bo stad dtska mamy 15min

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jej dobrze że poducha była i nic się nie stało, ale strachu się najedliście.

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Przepraszam za długą nieobecność, ale transfer mi się szybko skończył, TŻ miał długi urlop i też stało się to: http://www.fakt.pl/Tragedia-w-Lubels...,216459,1.html
Jeszcze dzień wcześniej widziałam się ze Sławkiem, do tej pory nie mogę się pozbierać Tym bardziej że mój Paweł zanim został kierowcą międzynarodowym,pracował tam i robił to samo co oni robili.
Straszne to
Dobrze że z tż się zaczęło układać.

Szaja, pięknie się nosicie w tuli, Agu ma cudne oczka! Na koniu mówisz jeździłaś po lesie

Jak młody się wyśpi zabieramy go nad wodę, taka pogoda że żal w domu siedzieć.

Black jaki odcień pudru/podkładu powinnam kupić do cery naczynkowej, skłonnej do porażnień i czerwienienia? I łatwo się opalającej. Nigdy nie wiem jaki kupić

Misiek tak piszczy że uszy więdną.
Dziś pobił sam siebie, obudził się przed piątą przetrzymałam go jakoś do 5.40 i zaniosłam tatusiowi. Nawet pięć minut tam nie był bo się zaczął drzeć na żarcie. No i spał jeszcze przez 2h z cycem w paszczusi. Pitem mąż go na godzinę jeszcze zabrał więc wstałam przed 9 Oby jutro lepiej spał bo dramat.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora