Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-24, 00:52   #1120
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

TŻ stwierdził, że zimno idzie z zewnątrz i zamknął okno A ja zaczęłam płynąć, jak jeszcze się przytulił... No i wstałam pootwierać i zerknąć na wieści przy okazji

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Mam wiesci - skonczlo sie cc, mala ma 57 i 3950. Karola jutro napisze wiecej - bardzo sie umeczyla, pisze, ze o 21 blagala o cesarke. Najwazniejsze, ze juz po i teraz dziewczny musza odpoczywac. Ufffffffffffff
Najważniejsze, że Hanulka jest na świecie cała i zdrowa Ogromne gratulacje

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Melduję tylko, ze żyję, byliśmy na weekend u siostry tz i jestem wykończona i niewyspana. Jutro nadrobię. Daję tylko zdjęcie wozu małego spacerówki mi się nie chciało wpinać wiec tylko gondola i fotelik.
za wózek.

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
sluchajcie od kilku dni swedzi mnie kapa :P kurczezadrapalabym sie chyba tam... nie wiem od czego ;/
Może jakiś grzybek? Albo infekcja?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41459238]Karolajn gratulacje!!! Duza dziewczynka super

My teraz ciumkalismy, bardzo ładnie Ksieciuniu poszło, a wcześniej przebralam go, bo zrobił cudna kupeczke wybaczcie, ją go naprawdę ubostwiam a po karmieniu sobie siedzieliśmy przytuleni, to jest chwila, dla której warto żyć i próbować dalej... A teraz mnie boli brzuch , przypuszczam, że Synio mi stymuluje sutki, co prowadzi do skurczow macicy i oczyszczania - i dobrze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

klask i:
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora