Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-24, 01:12   #1121
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Kalisto, ja też się troche z łózeczkim przeliczyłam, miałam wziac od brata, ale ciagle zwlekał z tym, bo za wczesnie, az drugie dziecko zmajstrował
Póxniej siostra zaproponowała mi swoje, ale ostatecznie sama chciała nam kupic, wiec bedziemy zamawiac na przyszły weekend Chociaz powiem ci, ze gdybym sama miala zamawiac, to nie przezywałabym zbytnio i wzielabym najzwyklejsze drewniane łózeczko. Moja siostra swoje wylicytowala za 100zł a mała spi w nim do tej pory (ma poad 2 latka)
czasem lepiej jest kupic nowe w ikei 70zł albo na allegro ostanio widzialam ze za 4ozł sie sprzedało sliczne łóżeczko jak nowe z ikei z materacem... my dostalismy od siostry Tz i wymagalo odmalowania za farbe nieszkodliwa dla dzieci (2 puszki poszły) zapłacilismy prawie 100zł i jeszcze Tz musial na to czas przeznaczyc szlifowanie i drapanie...

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja ostatnio tez czasem sie drapie ale to przez upały i cholerne komary.
]
wczoraj sie dowiedzialam ze jak jest w pokoju ten fruwajacy duzy komar wygladajacy jak pajak zeby go nie zabijac bo on zapładnia te komarzyce i je zjada

Edytowane przez EVAgwiazdka
Czas edycji: 2013-06-24 o 00:58
EVAgwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora