Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rozterki po rozstaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-24, 11:56   #1
kicikoci21
Przyczajenie

rozterki po rozstaniu

Witam serdecznie,

nie jestem z moim facetem już miesiąc, myślałam,że będzie trochę lepiej z upływem czasu, ale muszę się Wam przyznać, że w miarę upływu czasu jest coraz gorzej... Dobija mnie to, że prawie wszyscy mają kogoś, co się nie spotkam z jakąś koleżanką to tylko mówią o tym, że ta wychodzi za mąż, ta jest w ciąży... Zazdroszczę po prostu w tym momencie szczęścia innym, tylko dlatego, że też chciałabym mieć do kogo się przytulić, porozmawiać - brakuje mi bliskości... Jednak po tamtym związku czuję się bardzo niestała emocjonalnie, często popadam jeszcze w skrajności jeśli chodzi o nastroje. Nie mam często ochoty na nic, uciekam od obowiązków a potem ponoszę konsekwencje - niestety to bardzo nieodpowiedzialne z mojej strony, ale czasem po prostu już mi się niczego nie chce... Może nie jestem jakaś super stara, bo mam dopiero 23 lata, ale w perspektywie tego co wyprawia się u moich znajomych: śluby, dzieci, czuję się już zapyziałą staruchą. Obawiam się, że nie znajdę nikogo odpowiedniego, bo faceci teraz mają siu bździu w głowie... Czy wy też taki okres miałyście po rozstaniu? Czy tylko ja jestem z innej planety?
kicikoci21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując