Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki KALLOS
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-24, 13:29   #1567
mandarynka882
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki KALLOS

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Dzięki kochana..
Kurcze faktycznie hehe te same składy... Argan bez olejku arganowego paranoja hehe ale arganowy chyba kupie bo zapach wanilli na dłuższą metę mnie drażni
Dobra znalazłam resztę składów w necie co potrzebowałam

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

hej kochana no tez czytałam że fajna jest tu znalazłam skład
INCI Frutty:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cyclopentasiloxane, Fragrance's not allergenic, Propylene Glycol, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Limonene, Linalol, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Citral, Lactic Acid, Methylchloroisothiazolino ne, CI 14700, Glycerin, PCA, Geraniol, Methylisothiazolinone, Glycolic Acid, Malic Acid, Eugenol, Citronellol, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Buthylphenyl Methylpropional, Pyruvic Acid, Tartaric Acid, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Cinnamate, Evernia Furfuracea Extract, Evernia Prunastri Extract, Cinnamalaldehyde, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Farnesol

ma silikony które slsem a także łagodnym szamponem wymyjesz, jest OK ogólnie..
te na zielono to nie jestem pewna czy to silikony niby są to konserwanty ale mają końcówkę typowo silikonową więc nie jestem pewna..
Perfum nie uczulający, choć na końcu, mimo to ma extrakty ..
To moja skromna ocena składu ja ją może kupię też jak mi się moje pokończą.. na razie zapowiada się dobrze lepiej od Argana i Vanilli bynajmniej dla mnie bo nie ma Protein Mlecznych ani zbożowych które by mi puszyły

to dziwny jest ten skład na kwc jest zupełnie inny...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...uv.html&next=1

w tym co nap nie ma ani tego olejku ani nawet filtru
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując