Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 09:26   #3485
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Witam
Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

A ja miałam fatalną noc i przez to mam fatalny początek dnia.. chyba przez tą burzę w nicy śniły mi się takie straszne koszmary.. byłam w szpitalu gdzie przeprowadzali eksperymenty na noworodkach i widziałam te wszystkie zniekształcone ciałka, potem śniło mi się że jestem w ciąży, ale nikt mi nie wierzy bo mi brzuch nie rośnie a to już ponoć miałam rodzić i na koniec śniło mi się że tż mnie notorycznie zdradza więc jak się obudziłam to w sumie do teraz mam te wszystkie obrazy w głowie.. swoją drogą często śnię że jestem w ciąży, ale nie mam ciążowego brzuszka jak ja nie lubię takich nocy.

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak to jest z ewentualną opryszczką w ciąży? bo ja nigdy nie miałam, a mój tż ma średnio 1-2 w roku. W sumie do tej pory przez tyle lat się od niego nie zaraziłam, ale tak mnie to zastanawia. Co jeśli złapałbym opryszczkę w ciąży po raz pierwszy w życiu? to jest groźne?
Podobno wargowa nie jest grozna.

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Ja tez średnia noc miałam. Budziłam sie ze strachem ze cos mi sie z szyjka dzieje.

Teraz tez sie średnio psychicznie czuje, nie wiem, czy to prze ten tydzien ciąży mi sie tak dzieje w głowie czy to intuicja ze bedzie cos nie tak?
Najchętniej bym poszła do lekarza... Ale przeciez byłam pare dni temu i było ok, nic sie tez obiektywnie nie dzieje.
Na pewno wszystko jest ok

Byou eyeliner superPrzez cały dzień się nie rozmazał wytrzymał nawet drzemke w ciągu dnia.Za 6 zł jak dla mnie rewelacja.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora