Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 24 Faubourg Delicate, Chams Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-16, 11:46   #71
silencio
Wtajemniczenie

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
GG do silencio
Dot.: 24 Faubourg Delicate, Champs Elysees, Jaipur, Dolce Vita, Tumulte, Shalimar i i

Cytat:
Napisane przez monme Pokaż wiadomość
Silencio, przepraszam, że Cię jeszcze pomęczę, ale, czy Eau de Gucci jest może do czegoś podobny, do jakiego typu można byłoby porównać? Pytam, bo zupełnie nie znam, a chciałabym coś blizej o nim wiedzieć (nic nie mogę znaleźć w internecie, a z podanych przez Ciebie linków też nie za bardzo mogę wywnioskować, czy to byłby "mój" zapach).
Monme,

Ten zapach jest porownywany do Anais Anais Cacharela, ale moim zdaniem to nie do konca to. Mi w czyms przypomina Vent Vert Balmaina, jesli znasz, ale jest mniej nachalny. Z tego, co wiem przestali go juz produkowac i czasem napotykam na jakims forum rozzalone z tego powodu dusze ;-) Generalnie to jest napewno kwiatowy zapach, lekko wilgotny i moim zdaniem ladny, cieply i bezpieczny, na co dzien. Mysle, ze to jeden z tych, ktore ludzie dookola beda komplementowac, wlasnie dlatego ze jest ladny i mily. Dla mnie osobiscie ma troche za malo pazura, chociaz dobrze mi sie komponuje na pewne dni i nastroje ;-) Raczej nie nazwalabym go tez nowoczesnym, chyba dlatego trudno mi znalezc jakis istniejacy w perfumerii odpowiednik... Nie umiem za bardzo opisywac zapachow, wiec nie wiem czy nie namacilam bardziej...

Ja sie wymienilam w sumie w ciemno, bo ten zapach, ktory mialam wczesniej wywolywal u mnie migrene, wiec juz nic nie moglo byc gorsze... Ten mi sie podoba, ale mnie nie powala, wiec idzie pod mlotek ;-) Powacham jeszcze raz w domu moze jeszcze cos mi przyjdzie do glowy, zeby dopisac ;-)

TARGOWISKO

STRAGANIK
silencio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując