Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 19:11   #3517
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez sylwusia0411 Pokaż wiadomość
Pradip dziekuje za kciuki @ jeszcze nie ma a w piatek powinna byc boje sie test zrobic ;/
Kciuki trzymam dalej i mocno wierzę ze tyle dni spóżnienia to nie przypadek
Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
super ogromne GRATULACJE !!!!

Ja dziś powtorzylam prolaktynę i tsh prolaktyna spadla pięknie z 29,9 na 4,85 i tsh 2,57 na 2,12 po poltora miesiąca brania bromergonu i euthyrox dziś tez bylam na monitoringu owulacji i dziwna sprawa bylam w zeszla srode u swojego gina i to był 8dc cyklu i powiedział ze mam 14mm pęcherzyk i ze wg jego obliczen ma peknac w 18dc ( liczyl 1mm na dobe) a dziś mam 15dc i bylam na monitoringu w lux med. i Pani doktor powiedziała ze jest pęcherzyk na tym samym jajniku 13,1 mm jak spytałam czxy może już owu była to nie wie mam przyjść w czwartek i zobaczy czy pęcherzyk rosnie a plynu w zatoce dauglasa nie była wiec już zglupialam kto ma racje i kto mowi prawde
A jaka bierzesz dawkę eythyroxu? mi po 2 tygodniach brania 25mg wzrosła a jutro skończę 5 tydzień brania wiec przejdę się do laboratorium zrobić progesteron i testosteron to powtórzę i zobaczę na jakim poziomie jest teraz. Dziwne z tym Twoim jajeczkiem ale u mnie w tym cyklu też najpierw rósł bardzo powoli a potem nagle się powiększył (może to wpływ magnezu) ale pękł też niewielki. Zobaczymy co Ci powie gin w czwartek
Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Dzięki za gratulacje

Tż się bardzo ucieszył aż zaniemówił z wrażenia tylko patrzył w jeden punkt i uśmiechał się
Ale już mu pierwszy szok minął i kupił mi sok i owoce Także od dziś się odżywiam wzorowo!

Jutro powtarzam test, niestety mam taki sam bo nie było innych w tesco

Jak pójdę do gina 16.07 to będzie już coś widać? Jest sens iść szybciej?

Fluidów jeszcze nie rozsyłam bo muszę się upewnić, nie chce wysyłać tego co nie trzeba
Ale co mu w końcu powiedziałaś? A ten "jeden punkt" to test czy Twój brzuszek
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora