2013-06-25, 19:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
Napisane przez sylwusia0411
Pradip dziekuje za kciuki @ jeszcze nie ma a w piatek powinna byc boje sie test zrobic ;/
|
Kciuki trzymam dalej i mocno wierzę ze tyle dni spóżnienia to nie przypadek 
Cytat:
Napisane przez PPPatinka
super ogromne GRATULACJE !!!!
Ja dziś powtorzylam prolaktynę i tsh prolaktyna spadla pięknie z 29,9 na 4,85 i tsh 2,57 na 2,12 po poltora miesiąca brania bromergonu i euthyrox dziś tez bylam na monitoringu owulacji i dziwna sprawa bylam w zeszla srode u swojego gina i to był 8dc cyklu i powiedział ze mam 14mm pęcherzyk i ze wg jego obliczen ma peknac w 18dc ( liczyl 1mm na dobe) a dziś mam 15dc i bylam na monitoringu w lux med. i Pani doktor powiedziała ze jest pęcherzyk na tym samym jajniku 13,1 mm jak spytałam czxy może już owu była to nie wie mam przyjść w czwartek i zobaczy czy pęcherzyk rosnie a plynu w zatoce dauglasa nie była wiec już zglupialam kto ma racje i kto mowi prawde
|
A jaka bierzesz dawkę eythyroxu? mi po 2 tygodniach brania 25mg wzrosła a jutro skończę 5 tydzień brania wiec przejdę się do laboratorium zrobić progesteron i testosteron to powtórzę i zobaczę na jakim poziomie jest teraz. Dziwne z tym Twoim jajeczkiem ale u mnie w tym cyklu też najpierw rósł bardzo powoli a potem nagle się powiększył (może to wpływ magnezu) ale pękł też niewielki. Zobaczymy co Ci powie gin w czwartek 
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Dzięki za gratulacje
Tż się bardzo ucieszył aż zaniemówił z wrażenia tylko patrzył w jeden punkt i uśmiechał się 
Ale już mu pierwszy szok minął i kupił mi sok i owoce  Także od dziś się odżywiam wzorowo!
Jutro powtarzam test, niestety mam taki sam bo nie było innych w tesco
Jak pójdę do gina 16.07 to będzie już coś widać? Jest sens iść szybciej?
Fluidów jeszcze nie rozsyłam bo muszę się upewnić, nie chce wysyłać tego co nie trzeba 
|
Ale co mu w końcu powiedziałaś? A ten "jeden punkt" to test czy Twój brzuszek
|
|
|