2013-06-25, 19:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez sandra8859
Ja właśnie zastanawiam się nad iPhonem5. Do tej pory miałam praktycznie tylko Samsungi i ciekawa jestem czy poradzę sobie z iPhonem  Proszę o opinię jak się z nim zaznajomisz
Co do koncentracji....też miałam z tym problem. 3 lata liceum, prawie 4 lata studiów oraz dwa lata szkoły to już chyba na moją głowę za dużo. Totalnie nie mogłam się przed ostatnimi egzaminami skupić i jedynie Plusz taki musujący mi jako tako pomagał, innych wspomagaczy nie stosowałam
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was ma dobry, sprawdzony przepis na drink Mojito? Bo chcę w te upały podać gościom na urodziny alkohol w postaci właśnie tego drinka. Jak ktoś coś ma to poproszę na prive 
|
Jasne, jak się zaznajomię, dam znać Na razie zaczynam akcję pt. oszczędznie
Ja zawsze mam tak, że ucząc się moją uwagę rozprasza wszystko dokoła. Kompletnie nie wiem jak temu zaradzić. Chciałabym usiąść np. na trzy godziny dziennie i zająć się tylko nauką, tymczasem co chwilę coś mi się przypomni itp...
Cytat:
Napisane przez user_k
Mogę prosić o link do butów? Wygodne?
|
Proszę bardzo: http://www.zalando.pl/zign-szpilki-c...1a07w-802.html
Bardzo wygodne, chociaż po około 7-8 h. użytkowania nogi nieco mnie bolały. Generalnie jak najbardziej polecam, tym bardziej, że jak kupowałam to cena była nieco wyższa, za 109 zł. ani sekundy bym się nie zastanawiała
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica
świetne 
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez lakeithia
Dziewczyny, co do iPhone 5, gorąco polecam, jestem posiadaczka od dnia jego wyjścia na rynek, nie zmienilabym go na żaden inny model, ponieważ jest prosty w obsłudze, nie za szeroki (jedna ręka moge pisać smsy), wspaniale sie synchronizuje z iPadem. Poza tym, nie moge si doczekać najnowszego oprogramowania, które wyjdzie jesienią, efekt 3d na ekranie i inne bajery, które ułatwiają zycie ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Nawet takie bajery będą? Chociaż ja akurat nie mam ciśnienia na takie nowoczesne efekty jak 3d w telefonie
A jak to jest ze zrzucaniem muzyki czy zdjęć z komputera? Słyszałam, że wszelkie takie dodatkowe "usługi" są odpłatne?
|