Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 20:39   #4865
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine a Ty jaką miałaś fryzurkę ? masz jakies fotki ?
Ja chciałabym mieć już wizję jakiejś fryzurki, bo później będzie płacz jak fryzjerka mi coś nie tak zrobi i nie będzie mi się podobało
No właśnie nie mam zdjęć hmm, nie wiem jak wytłumaczyć miałam zebrane tak na prawą stronę- wypuszczone trochę loków, lewa strona gładka z warkoczykiem, no i takie różne ułożenia z pasemek podpięte fajnie to wyglądało ale tłumaczyć nie umiem

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dziwne,jak dla mnie... a co robimy przez pozostałe 4godz.?Myślę,że ja bym nie dała rady w 4 godz.zjeść ok.1500kcal.bo takie mam zapotrzebowanie
Ja też bym nie dała rady przecież mój żołądek by nie wytrzymał przyjęcia takiej ilości kcal w tak krótki okres czasu

Co tu tak cicho w ogóle?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora