Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 22:05   #272
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Fajnie, że sobie sama zestaw układasz
A Twoim zdaniem takie ćwiczenia z E.Ch. mają sens? Jak juz dam radę zrobić cały killer to zamierzam dorzucić coś na brzuch później na pośladki, może coś Mel B ? Jeszcze zobaczę.

Dzięki za wsparcie Ja zaczęłam ćwiczyć z E. Ch. zanim dowiedziałam się, że w ciąży jestem. Robiłam skalpel przez dwa tyg (przestała, bo okazało się, że Piotruś rośnie w brzuchu ) i powiem Ci, że już zaczynałam widzieć efekty Tylko ten skalpel strasznie mnie nudzi, taki monotonny jakis
każda forma ruchu jest dobra
ale tak jak pisalam wszystko zależy od tego, jaki cel chcemy osiągnąc- na podstawie tego powinniśmy dobierać ćwiczenia
mi zależy na wzmocnieniu mięśni, spaleniu tłuszczu i potem na ujędrnianiu więc mam trzy cele, najpierw muszę zrobić redukcje, potem się wzmocnić i wyrzeźbić

mnie areoby strasznie nudzą a ciężary pozwalają na urozmaicenie treningu stad też mój wybór

Ladyprytulasy dla Pietraszka
no chyba bym zabiła calawdeszczu gdyby mnie zdradzila nie mowiac nic o tajemnych spotkaniach z Tobą: brzydal: pewnie,że chętna jestem
mam nadzieję,że dam radę bo w tych okolicach mam ur chrzesniaka w krakowie a potem sa moje urodzinki

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-06-25 o 22:10
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora