2013-06-25, 22:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez insolito
Fajnie, że sobie sama zestaw układasz 
A Twoim zdaniem takie ćwiczenia z E.Ch. mają sens? Jak juz dam radę zrobić cały killer to zamierzam dorzucić coś na brzuch później na pośladki, może coś Mel B ? Jeszcze zobaczę.
Dzięki za wsparcie  Ja zaczęłam ćwiczyć z E. Ch. zanim dowiedziałam się, że w ciąży jestem. Robiłam skalpel przez dwa tyg (przestała, bo okazało się, że Piotruś rośnie w brzuchu  ) i powiem Ci, że już zaczynałam widzieć efekty  Tylko ten skalpel strasznie mnie nudzi, taki monotonny jakis 
|
każda forma ruchu jest dobra
ale tak jak pisalam wszystko zależy od tego, jaki cel chcemy osiągnąc- na podstawie tego powinniśmy dobierać ćwiczenia
mi zależy na wzmocnieniu mięśni, spaleniu tłuszczu i potem na ujędrnianiu więc mam trzy cele, najpierw muszę zrobić redukcje, potem się wzmocnić i wyrzeźbić
mnie areoby strasznie nudzą a ciężary pozwalają na urozmaicenie treningu stad też mój wybór
Ladyprytulasy dla Pietraszka
no chyba bym zabiła calawdeszczu gdyby mnie zdradzila nie mowiac nic o tajemnych spotkaniach z Tobą: brzydal: pewnie,że chętna jestem
mam nadzieję,że dam radę bo w tych okolicach mam ur chrzesniaka w krakowie a potem sa moje urodzinki
Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-06-25 o 22:10
|
|
|