Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 21:19   #3609
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Ładna sala i suknie też
http://emmimariage.pl/kolekcja2011-31/31.html ja się w tej zakochałam ale nie wiem czy uda mi się ją znaleźć

Wiesz co.. te mieszane obrączki czyli białe i żółte złoto, pan w aparcie nad odradzał, bo też nam się spodobały.. Mówił że białe złoto po jakimś czasie się ściera i nie odnawiają tych obrączek, a żółte złoto jak ma jakieś uszkodzenia to wymieniają
kolekcja 2011 może być różnie ze znalezieniem takiej, chyba, że używana, ale wtedy musiałaby rozmiarem idealnie pasować warto się wybrać na kontrolne mierzenie w jakich fasonach będzie Ci dobrze
generalnie ja celuję w koronkową górę a tiulowy dól od kilku lat mam taki obraz idealnej sukni i okazało się, że w takich mi dobrze

ja nie nosze złotej biżuterii, pierścionek zaręczynowy mam z białego złota, nic się nie starło na razie, więc chcemy mieszane, żeby pasowały i tak i tak (do złota klasycznego i do białego), może nam je wybiją z głowy, nie mówię nie TŻ chciał całe z białego ale ja średnio i przekonałam go do takich, jak nam rzeczywiście wszędzie odradzą będziemy się wtedy zastanawiać

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora