2013-06-25, 21:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Napisane przez Isusia91
Ładna sala  i suknie też
http://emmimariage.pl/kolekcja2011-31/31.html ja się w tej zakochałam ale nie wiem czy uda mi się ją znaleźć
Wiesz co.. te mieszane obrączki czyli białe i żółte złoto, pan w aparcie nad odradzał, bo też nam się spodobały.. Mówił że białe złoto po jakimś czasie się ściera i nie odnawiają tych obrączek, a żółte złoto jak ma jakieś uszkodzenia to wymieniają 
|
kolekcja 2011 może być różnie ze znalezieniem takiej, chyba, że używana, ale wtedy musiałaby rozmiarem idealnie pasować warto się wybrać na kontrolne mierzenie w jakich fasonach będzie Ci dobrze
generalnie ja celuję w koronkową górę a tiulowy dól od kilku lat mam taki obraz idealnej sukni i okazało się, że w takich mi dobrze 
ja nie nosze złotej biżuterii, pierścionek zaręczynowy mam z białego złota, nic się nie starło na razie, więc chcemy mieszane, żeby pasowały i tak i tak (do złota klasycznego i do białego), może nam je wybiją z głowy, nie mówię nie TŻ chciał całe z białego ale ja średnio i przekonałam go do takich, jak nam rzeczywiście wszędzie odradzą będziemy się wtedy zastanawiać
|