Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 22:49   #1490
agnieszka0790
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Pamiętam jak pożczyłam koleżance z klasy moje nowe buciki( miałam je tylko raz ubrane do koscioła) kosztowały 150 zł to wtedy dla mnie było bardzo dużo.. oddała mi je totalnie zjechane(była w nich tylko podobno na studniówce) całe z błota i w dodatku mokre wrrr płakać mi się chciało jak je zobaczyłam a ona nic sobie z tego nie zrobiła...
ojj ja w gimnazjum mialam kolezankę która notorczynie cos o ode mnie pozyczala i mi niszczyla, staram sie o tym nie myslec, bo od razu się wkurzam :P

pożyczyłam koleżance sandały gdy była u mnie a jej własne buty ją obtarły i od października tamtego roku trzyma je u siebie... teraz przyszło lato i przydałyby mi się te buty. widziałam się z nią parę razy, ale zapominała je wziąć ze sobą.. non stop musze się dopominać... w końcu umówiłam się, że jutro do niej pojadę i przy okazji posiedzimy, pogadamy. a ona mi teraz mówi, że będzie miała dla mnie tylko chwilę :/ trochę mi się nie opyla jechać ponad 30 km, placić za bilet, tracić pół dnia, żeby tylko buty odebrać.

sorki, musiałam to z siebie wyrzucić.

Edytowane przez agnieszka0790
Czas edycji: 2013-06-25 o 22:51
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora