Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dzisiejsza porada na ovufriend- czyli jak to jest z tymi przerwami we współżyciu? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-25, 23:15   #2
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: dzisiejsza porada na ovufriend- czyli jak to jest z tymi przerwami we współżyci

Cytat:
Napisane przez kkasienka Pokaż wiadomość
dziewczyny dzisiaj na ovufriend nastepujaca porada dnia

"Jeśli chcecie zwiększyć ilość i jakość spermy, dobrym pomysłem może być rezygnacja ze współżycia na jeden, dwa dni. Jednak dłuższe przerwy w kochaniu się (więcej niż 3-6 dni) mogą spowodować odwrotny skutek i pozostawić w spermie za dużo starszych, mniej ruchliwych plemników."

Czy stosujecie się do jakiś zaleceń odnośnie uprawiania seksu? Ja szczerze mówiąc wcześniej o tym tak nie myślałam, po prostu starałam się trafić w dni płodne i kompletnie nie msyslalam, ze mamy za dluga przerwe we wspolzyciu.

w ogole gdzies ostatnio czytalam, ze dziewczyny po miesiaczce az do dni plodnych stosuja calkowite abstynecje. maaaskra jakaś
Chciałabym pomóc, ale chyba to, czym mogę się podzielić, niewiele pomoże

My za pierwszym razem kochaliśmy się dwa razy, jeden cykl, odstęp jakieś 7 dni. Za drugim razem kochaliśmy się raz, odstępy między nawet 14 dni Również pierwszy cykl.

Ale kiedyś słyszałam, że nie powinno się codziennie, bo wtedy mniejsza szansa

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując