Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-26, 10:22   #4942
Enchanted7
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez arbuziak Pokaż wiadomość
Kupiłam mgiełkę samoopalającą i się nie mogę zabrać za aplikacje Poraził mnie efekt tej Pani: http://www.youtube.com/watch?v=_aP1MlQms68 bosko odcięta twarz i dłonie Mam nadzieję, że nie używała tego samego Efekt tej mgiełki nie jest taki mocny? Lepiej psikać na dłoń i wcierać w nogi, czy psikać bezpośrednio z ryzykiem uwalenia całej łazienki tym?
Ja psikałam bezpośrednio na ciało, nie aplikuje dużej ilości, a więc nie ma ryzyka usmarowania całej łazienki
Powiem szczerze, że efakt jest bardzo szybki, po jednej aplikacji miałam już lekko brązowe ręce, bo na początek chciałam sprawdzić i wysmarowałam tylko je. Ale kiedy następnego dnia posmarowałam po raz kolejny ręce to juz się bardzo wyróżniały od kolorytu reszty ciała, przy tym kolor jest niby brązowy jednak po drugim użyciu dla mnie był troszkę za bardzo pomarańczowy. Każda skóra pewnie inaczej reaguje. A poza tym na opakowaniu jest napisane, żeby umyc dłonie po aplikacji i co z tego mi wyszło? Że ręce miałam opalone, a dłonie blade jak ściana, jakbym się w rękawiczkach opalała, aż mi było głupio, na szczęście pare umyć i nie widać już różnicy.. Zrobie niedługo kolejne podejście, ale tym razem na całe ciało
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora