Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-26, 11:48   #4328
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Mrowak- mnie wlasnie najbardziej denerwuje to jej histeryczne zachowanie. Gdyby mi powiedziala zejej przykro bo tez chciala to bym zroyumiala a nawet byla z niej dumna. Alejej od razu agresor sie wlacza i ryk. Reaguje bardzo impulsywnie.
Z tym "brzydko" to sie nif zaglebiaĺam w slowo. Po prostu wyrywanie zaawki czy wrzask to ladne dla mnie nie jest ale dzis byla kochana bo nie na placyku
A może ona nie wie jak inaczej zareagować? Może podpowiedz jej, że jak jej się przykro zrobi to może a) tupnąć nóżkami b) szybko się do Ciebie przytulić c) ???
Albo za każdym razem odwracaj jej uwagę od tego, co stanowi problem nie komentując zupełnie całej sytuacji:np. marudzi, że chce na huśtawkę to powiedz jej, że widziałaś super zabawkę w piaskownicy, albo że przed chwilą na karuzeli dzieci tak fajnie się kręciły i pokażesz jej jak?

A ja poproszę Was o kciuki w przyszłą środę-Gabrysia będzie miała usuwanego trzeciego migdałka (jednak). Teraz boję się, żeby przez tę popapraną pogodę czegoś nie załapała, a ma do tego wyjątkowy talent, bo wtedy z zabiegu nici i trzeba będzie przekładać, a ja dłużej napięcia nie chcę kumulować w sobie.

No i chyba ja muszę zacząć szukać pracy, bo coraz wyraźniej widzę, że na rynku tłumaczeniowym to nie bardzo mam czego szukać-tłumaczy literatury z angielskiego jest tylu, ze za chwilę z lodówki zaczną mi się sypać

Edytowane przez mrowak
Czas edycji: 2013-06-26 o 11:49
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora