2007-04-16, 15:26
|
|
Zakorzenienie
|
Apel do użytkowników forum Dietetyka!
Być może nie wszyscy się ze mną zgodzą, być może wiele osób wręcz się na mnie wkurzy, ale trudno. Od pewnego czasu, gdy zaglądam na to forum, z trudem odnajduję interesujące mnie wątki. Dlaczego? Otóż około 50% wątków na pierwszej stronie, to "Odchudzamy się od dziś", "Odchudzamy się od jutra", "Nie wierzysz, że dasz radę? Dołącz się!" itd. Czy naprawdę niemal każda osoba, która chce schudnąć, musi tworzyć odrębny wątek? Bliźniaczo podobny do utworzonego przez kogoś dwa dni wcześniej? Efekt jest taki, że wątki o odmiennej tematyce spadają coraz niżej i niżej i ciężko się poruszać po forum. Zapewne prośby o pozamykanie części wątków i podłączenie się pod inne, utworzone wcześniej, niewiele dadzą, ale może chociaż dałoby się jakoś kontrolować te nowo tworzone? Zwracać uwagę, że przecież takich wątków jest już na pęczki? Wiem, że niektóre z Was tak robią, ale często ich głosy są lekceważone. Może warto więc prosić większą grupą? Myślę, że wszyscy na tym skorzystają, bo forum stanie się bardziej przejrzyste.
|