2013-06-26, 12:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Napisane przez izqa1988
Witam dziewczyny 
Oficjalnie zaczynam tydzień 4 i niewiem co z ta druga skrobia zrobić - gdzie wy ja sobie przydzielilyscie?
Co do zgagi to po kwasach mam - np sok pomarańczowy albo jablkowy i mam zgage.
Asmenaa ja właśnie do Egiptu jade w listopadzie i boje sie tej zemsty faraona strasznie - mialas ? Jakies rady ?
Wczoraj byłam w primarku z zamiarem kupna bikini i co ? Juz prawie nic nie ma - jeszcze lipca nie ma a tu juz letnie ubrania znikają :/ a przebieralnia wprawila mnie prawie o płacz - ja niewiem czy to te światło czy ja naprawdę tak zle wyglądam ale w domowym lustrze lepiej wyglądam hehe
|
Jak to nie wiesz gdzie ja przydzielic?! toż ja bym mogla ciagle jesc skrobie
Ja nie mialam bo ja mam ogolnie problemy z toaletą.
Ja wlasnie nie moglam... jak to zawsze w nowym miejscu i jadlam sliwki, gruszki, warzywa, popijalam jogurtem i nic Ale moi wspoltowarzysze mieli, tabletki typu stoperan i przechodzi po prostu jeden dzien spedzili w hotelu a nie na plazy
mowia zeby nie jesc ich owocow i warzyw bo plukane w tej wodzie
swiatlo w przymierzalni jest okropne
Cytat:
Napisane przez kala2505
Ja naprawde polubiłam zuzkę, a do akcentu się przyzwyczaiłam i często leje z niej po prostu jak mówi
Zazdroszczę lodów
Ja też wolę codziennie coś innego bo też np. nie wiem co mi się będzie chciało w dany dzień  Ja jestem baaaaardzo zmienną kobietą
Co do włosów to każdy ma inne więc jeden może myć codziennie, drugi musi a trzeci nie może  haha ale se napisałam
Znam to....
Ja wczoraj nie ćwiczyłam i miałam straszne wyrzuty sumienia  i nie muszę wcale ćwiczyć żadnego programu 
|
Ja nie mogę jej sluchac, ten akcent mnie wkurza no i jak na nia patrze to od razu mam ZŁE mysli, nie bede pisac jakie ale mozna sie domyslic
Ej ale w programach nie ma codziennie tego samego
Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei
Długie masz włosy?

|
takie za ramiona 
Cytat:
Napisane przez kala2505
Skleroza 
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------
Gdzie jest.....????????
- Kretka
- Arschen
- Content
- Neyra....
Co się z Wami dzieje laski  ???
Where are you    ???
|
arschen na pewno grzeszy
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy