2007-04-16, 15:41
|
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny pomóżcie!
Jutro idę do fryzjera i znowu nie wiem, co zrobić z moimi włosami. W sumie na zdjęciu zrobionym tak na szybko wyszły jakby ciemniejsze, ale z nimi to jest tak, że w każdym świetle wyglądają inaczej. Jednak dobrze się czuję w tym kolorze. Przede wszystkim włosy są cienkie a do tego mam taką dużą głowę.
Załącznik 876013
Za inne porady też będę wdzięczna. Generalnie się maluję, ale na zdjęciu mam jedynie puder (walczę z alergią, więc nie malowałam oczu). Używam tuszu i cieni od wewnątrz jaśniejsze, na zewnątrz ciemniejsze (taka wznosząca się linia), żeby troszkę powiększyć oczy - moim zdaniem za małe w stosunku do całej twarzy. Kolory: beż-brąz lub róż-fiolet.
Jeśli chodzi o kolory - w pomarańczowym akurat już nie chodzę - raczej w brązach. Mam też sporo różnych ciuchów w odcieniach niebieskiego i zielonego - jasnych i ciemnych, trochę czerwonych i bordo - generlanie misz masz. Unikam żółtych i beżów.
P.S.
ojoj! dopiero teraz przeczytałam w regulaminie o nazwach wątków - przpraszam 
dodatkowo:
piegów nie mam
z kolorem oczu zawsze miałam problem - przy źrenicy żółte kółeczko, potem ciemna zieleń, na końcu ciemna morska obwódka, białka lekko niebieskawe
kolor włosów i ust na zdjęciu jest naturalny
rumienię się chyba na różowo, ale nie jestem pewna, bo prawie cały czas noszę puder ze względu na trądzikowe przebarwienia
Up!
Czas edycji: 2007-04-17 o 14:41
|
|
|